ART BALLROOM EVENTS

Salon de Evenimente

Va asteptam cu bratele deschise si cu cele mai rafinate servicii si produse pentru evenimentul dumneavoastra. Suntem pregatiti sa raspundem celor mai pretentioase provocari.

Salon pentru evenimente

Cele mai memorabile petreceri, doar la noi!

Oferiti-va o nunta ca in povesti si apelati cu incredere la salonul nostru de evenimente!

De la facilitati si pana la mancaruri rafinate, la Art Ballroom Events veti gasi totul impecabil! Bunavointa de care dispunem si ofertele noastre vor face din nunta dumneavoastra un eveniment de neuitat.

Cum nuntile sunt evenimente care necesita o grija deosebita va asiguram ca suntem profesionisti in organizarea acestora. Va asteptam la o discutie pentru a va lamuri ca ati ajuns la locatia perfecta pentru o nunta de vis!

Botezuri

Locatia perfecta pentru un botez

Venirea pe lume a micutului/micutei dumneavoastra trebuie marcata in calendar cu o petrecere de neuitat. Va asiguram ca la Art Ballroom Events veti descoperi locatia mult visata si invitatii dumneavoastra vor petrece cum se cuvine.

Salon de Evenimente

Indiferent de eveniment sunteti asteptati cu cele mai bune mancaruri pregatite de chef-ul nostru, cele mai rafinate bauturi pregatite de barmani si serviciile cele mai fine pe care staff-ul nostru le-a pregatit. Hai sa ne cunoastem!

Ballroom

Oferim un ballroom cu toate serviciile la cheie. In functie de nevoile dumneavoastra ne adaptam si impreuna putem creea evenimente de neuitat.

Scroll to Top